Elektrotechniek voor zorginstellingen

Voor een comfortabele, veilige, duurzame woon- en werkomgeving

Elektrotechniek voor zorginstellingen is een specialisme. Als slimme technieken op de juiste manier zijn geïntegreerd, zorgt dit voor een comfortabele, veilige en duurzame woon- en werkomgeving. Maar ook voor een betere kwaliteit en beschikbaarheid van welzijn en zorg voor senioren. Welvaarts Elektro is uw gids in het proces van wens tot realisatie. Zowel bij nieuwbouw als herontwikkeling, al dan niet in een bestaande zorgomgeving. Wij schenken daarbij bijzondere aandacht aan een logische vormgeving en een intuïtieve bediening.

Elektrotechniek

Elektrotechniek is een veelomvattend vakgebied met oneindige mogelijkheden. Om optimaal invulling te kunnen geven aan uw wensen starten we altijd met een grondige inventarisatie. Wij bepalen samen met u de functies die noodzakelijk of wenselijk zijn voor uw gebouw en processen. Deze vertalen wij naar de juiste technieken. Zo bent u er van verzekerd dat wij een installatie leveren die voldoet aan uw verwachtingen en een functionele meerwaarde oplevert.

Uitvoering en communicatie

Hoewel de uitvoering van techniek in ons vak centraal staat, beschouwt Welvaarts Elektro de communicatie met opdrachtgevers als de belangrijkste factor in de succesvolle toepassing en integratie van elektrotechniek. Gaat tijdens de uitvoering informatie verloren, vinden er geen juiste afstemmingen plaats of zijn de wensen niet goed begrepen, dan leidt dit in bijna alle gevallen tot niet goed werkende elektrotechniek. Vanaf het eerste contact tot en met een tevreden oplevering zullen wij het proces daarom op een gecontroleerde wijze doorlopen. Dat is elektrotechniek op zijn best.

Implementatie van slimme zorgtechnologie

Zeker als het gaat om de implementatie van slimme zorgtechnologie in uw instelling, speelt elektrotechniek een bijzondere rol. Want de ontwikkeling van zorgtechnieken, de integratie met elektrotechniek en de implementatie in uw gebouw vragen om specialistische deskundigheid. Deze biedt Welvaarts Elektro u vanuit onze jarenlange ervaring.

Meer informatie

De wensen van u als zorginstelling staan bij ons centraal. De invulling van de toepassingen bepaalt u zelf, aangepast aan uw eigen situatie en behoeften. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Welvaarts Elektro. Bel of mail Ad Lexmond voor een kennismaking: alexmond@welvaarts.nl / 073-6589000.

Recente referenties: