Crestron

Bedienen van uw huis wordt een belevenis

Optimaal woongenot in een huis dat uw manier van leven weerspiegelt. Dat is domotica in optima forma. Maak daarom kennis met Crestron. Dat is de overkoepelende, systeemonafhankelijke bediening van uw audio, video, beveiliging, toegangscontrole, verlichting en verduistering. Welvaarts heeft hiervoor een unieke interface ontwikkeld met een zeer overzichtelijke menustructuur. Deze biedt u een gerieflijke intuïtieve bediening via wanddisplays, luxe wandschakelaars, smartphones of tablets. Residentiële high-end domotica zonder drempels dus.

Begrijpelijke integrale bediening

Hoe luxer uw woning, des te belangrijker een prettige en begrijpelijke integrale bediening is. Natuurlijk vindt u wandschakelaars op de plaatsen waar u ze verwacht. Daarnaast gebruikt u een smartphone, tablet of wanddisplay. Omdat elke fabrikant daarin zijn eigen stijl en bedieningslogica kiest, vergt elk afzonderlijk systeem gewenning voor de gebruiker. Als een ontwikkelaar bovendien besluit om de bedieningsschermen aan te passen, moeten bewoners opnieuw hun weg vinden. Daar komt Crestron om de hoek kijken. Deze integreert namelijk de bediening van alle aanwezige high-end domoticasystemen op zeer betrouwbare en effectieve wijze. Speciaal voor Crestron hebben wij onze eigen, gebruiksvriendelijke schermen ontworpen. Daarmee gaat het bedienen van audio, video, beveiliging, toegangscontrole, verlichting en verduistering bijna zonder nadenken.

Ervaring in domotica

De Crestron-interface van Welvaarts is het resultaat van tientallen jaren ervaring in domotica. Hiermee brengen we rust in de wijze waarop u uw luxe woning beleeft. Domotica, zo vinden we bij Welvaarts, moet niet vóelen als domotica. Al tijdens het voortraject leren wij daarom uw voorkeuren kennen. Waar bij de ene opdrachtgever de eenvoud van de bediening voorop staat, wil een andere opdrachtgever elk technisch detail kunnen aanpassen. Weer een andere wil de installatie keer op keer kunnen uitbreiden. Door te weten waar voor ú de nadruk ligt, zorgen onze specialisten voor de invulling die past bij uw wensen. Tijdens onze afspraken ontdekken we met elkaar hoe u door uw woning wilt bewegen en welke instellingen en voorkeuren daarbij horen.

Moment en plek

Als u straks woont in uw nieuwe huis, zult u merken dat de wens om uw installatie te bedienen verschilt van moment tot moment en van plek tot plek. Een aantal zaken wilt u bovendien eenmalig laten instellen zonder dat u daar verder nog omkijken naar heeft. Denk aan het weekschema voor de binnentemperatuur. Ook elk apparaat kent zijn eigen type gebruik. Uw smartphone is uw remote voor de meest voorkomende doeleinden. Hierop zullen andere functies favoriet zijn dan op uw tablet of op de wanddisplays. Sneltoetsen maken u het leven gemakkelijker, bijvoorbeeld om de poort te openen en te sluiten. Als u lekker in de bank zit, wilt u op elk gewenst ogenblik de verlichting, muziek of televisie kunnen aanpassen met uw smartphone of tablet die naast u ligt. Gaat u naar bed, dan wilt u met één druk op het wanddisplay de verlichting en het alarm in de nachtstand zetten. Gaat u van huis, dan schakelt u daarmee de huissimulatiestand in die door middel van een lichtschema en open- en dichtschuivende gordijnen de aanwezigheid van bewoners suggereert.

Crestron

Met Crestron en de comfortabele interface van Welvaarts is het bedienen van uw residentiële domotica een beleving. Niet alleen op het moment van oplevering, maar ook nog lang daarna. Want de hoge servicestandaard van Welvaarts houdt in dat we op vaste momenten en op verzoek ons oor te luisteren leggen. Hoe ervaart u de bediening van de installatie? Zijn er functies die u mist? Of zijn er juist functies die u in de praktijk toch zelden gebruikt en uitgeschakeld kunnen worden? Een doordachte, geheel naar wens in te regelen bediening dus. Eén van de manieren waarop Welvaarts een woning creëert die gemaakt is om in te leven. Precies zoals u dat wilt.

Wilt u meer weten over residentiële domotica in uw woning?

Neem dan contact op met onze domotica-specialist Bas Muselaers: bmuselaers@welvaarts.nl of 073 658 9000.