Brand & ontruimingsinstallatie

In sommige gevallen zal conform het bouwbesluit 2012 er een brandmeld-/ontruimingsinstallatie geëist kunnen worden in een gebouw. Dit dan door het bevoegd gezag, meestal de gemeente, wanneer u een nieuw gebouw gaat bouwen of wanneer de brandweer in opdracht van de gemeente een inspectie heeft verricht. Dit is afhankelijk van meerdere factoren en we begrijpen dat wanneer er van u geëist wordt dit in orde te maken dat u niet direct weet waar te moeten beginnen. Welvaarts is een KIWA/NCP erkend branddetectie bedrijf en kan u daarbij ontzorgen. Zo kunnen we u begeleiden en aangeven wat er aan maatregelen op het gebied van branddetectie en ontruimingsalarmering noodzakelijk zal zijn. We kunnen het Programma van Eisen voor u verzorgen, de brandmeld-/ontruimingsinstallatie ontwerpen en ook installeren en die aan alle noodzakelijke eisen, normen en regelgeving voldoet. Uiteindelijk kunnen we ook, mocht dit gevraagd worden, deze installatie voor u certificeren. Onze installaties worden uitsluitend geïnstalleerd door specialisten die daarvoor zijn opgeleid en de noodzakelijke diploma’s bezitten.

Mogelijkheden

Ook na de oplevering zorgt ons deskundig personeel voor het op peil houden van het systeem. Ook hiervoor heeft Welvaarts zijn erkenning KIWA/NCP Erkend Onderhoudsbedrijf brandmeldinstallaties. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd, zoals voor diverse woonzorgcentra; maar ook scholen, gemeentehuizen en diverse soorten kantoor- en bedrijfsgebouwen, cafés, feestzalen enz. zijn door ons voorzien van een gecertificeerde brandmeldinstallatie. Veiligheid voor alles: brandmeldinstallaties, ontruimingssystemen, noodverlichting enz.: uw veiligheid, onze zorg.

Erkenning BMI 2011:

Wij zijn als branddetectie bedrijf BMI 2011 gecertificeerd voor het totale pakket; leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties.

Uw wensen staan centraal

De invulling van de toepassingen bepaalt u zelf, aangepast aan uw eigen situatie en persoonlijke behoeften. Wij staan graag voor u klaar, van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg. Neem geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie en een nadere kennismaking met Peter van der Burgt T: 073-6589000