Audio & Video

Audiovisuele ervaringen opnieuw gedefinieerd

Beeld en geluid. Waar de een ondergedompeld wil worden in een beleving die van een thuisbioscoop een voetbalstadion maakt, heeft de ander een voorkeur voor een glaszuiver vioolconcert. Zulke schijnbaar onverenigbare uitersten vragen om een audiovisueel specialist: Welvaarts. Omdat klank en sfeer door iedereen anders wordt ervaren, bestaat voor Welvaarts het beste beeld en geluid uit een samenspel van componenten en systemen, passend bij de ruimte. Deel uw persoonlijke wensen met ons. Samen gaan we op audiovisuele ontdekkingstocht.

De bouw of verbouwing van uw droomhuis is hét moment om te overwegen wat op het gebied van audio en video bij u past. Beeld en geluid spelen een steeds grotere rol in ons leven. Welke rol dat is, is heel persoonlijk. Welvaarts bedient het topsegment. Daarin is ongelooflijk veel mogelijk. Van bijzonder goed tot super high-end. Daarbij speelt niet alleen kwaliteit en beleving een rol, maar ook bedieningsgemak en comfort.

Geluidsplan

Bij het ontwerpen van het geluidsplan speelt een aantal aspecten een rol. In de eerste plaats het type geluid. De fervent sportkijker zoekt een andere geluidsbeleving dan filmfanaten of liefhebbers van vioolmuziek, opera, pop of rock. En ook dáárbinnen heeft ieder zijn of haar eigen interpretatie van perfectie. Wilt u helemaal omgeven worden door een 3D-bubbel van geluid, aangestuurd door intelligente soundprocessoren? Dat kan!

Akoestiek

En dan is er natuurlijk nog de akoestiek. Een fantastisch audiosysteem komt niet vanzelfsprekend tot zijn recht. In een modern ingerichte ruimte met veel glas en harde wandbekleding is de akoestiek anders dan in een lounge-zithoek of in een thuisbioscoop met akoestisch interieur. De juiste balans tussen akoestiek en het audio systeem is dé sleutel. Welvaarts gaat enorm ver in dit specialisme. Laat ons u meenemen in de mogelijkheden.

Visuele voorkeuren

Voor visuele voorkeuren geldt hetzelfde. De klanten van Welvaarts zijn doorgaans even veeleisend als u en willen alle mogelijkheden hebben verkend voordat zij hun keuze maken. Adviseren betekent in onze ogen: bieden wat er écht toe doet om te voldoen aan de verwachtingen en de omstandigheden. Wat is bijvoorbeeld de kijkafstand, de plaats van een beamer, projectiescherm of beeldscherm? Is er sprake van omgevingslicht? Wat kijkt u? Formule 1 wedstrijden, natuurdocumentaire of films via streamingdiensten? Het is onze expertise om goed te luisteren naar alle wensen en ze op de juiste manier te duiden.

Architect

In nauwe samenwerking met de architect verzorgt Welvaarts de uitvoering van de installatie. Ook als het gaat om de esthetiek. Er zijn zoveel mooie mogelijkheden om audiovisuele apparatuur onderdeel te laten zijn van de woning. Speakers die onzichtbaar worden ingebouwd in de wand of weggewerkt in akoestische panelen bijvoorbeeld. Ook kan de bediening worden geïntegreerd in die van de woning gebonden elektrotechniek. Welvaarts doet dat onder andere met Crestron waarvoor wij een unieke intuïtieve interface hebben ontwikkeld.

Audiovisueel specialist

Overweegt u nieuwbouw of een verbouwing van uw woning en maakt high-end audio en video deel uit van uw plannen? Maak uw audio en video persóónlijk en deel uw wensen met Welvaarts. Bas Muselaers is onze audiovisueel specialist. Hij neemt u met plezier mee in de wereld van audiovisuele mogelijkheden.

Neem contact op met Bas Muselaers via telefoonnummer 073-6589000 of per mail: bmuselaers@welvaarts.nl.

Bas Muselaers