Inbraakbeveiliging

Inbraakdetectie: De betrouwbare beveiliging van uw woning of bedrijf begint bij een elektronisch inbraaksignaleringssysteem, een goede schrikverlichting, en degelijk hang- en sluitwerk. Onze moderne, gemakkelijk te bedienen inbraakdetectiesystemen worden geïnstalleerd door specialisten op het gebied van beveiliging. Hiermee weet u dat de installatie aan alle eisen voldoet.

Mogelijkheden

De installaties zijn eenvoudig te bedienen, en worden aangepast aan uw wensen, bijvoorbeeld bij aanwezigheid van huisdieren. Er wordt een beveiligingsplan gemaakt, waarin alle mogelijkheden zijn opgenomen, en waarin duidelijk wordt uitgelegd waaraan de installatie voldoet, en hoe de installatie wordt uitgevoerd. In het vervolgtraject wordt er jaarlijks onderhoud aan de installatie uitgevoerd n.a.v. een onderhoudscontract. Zo weet u zeker dat de installatie werkt zoals het behoort. Tevens wordt tijdens het onderhoud gecontroleerd of de installatie nog voldoet aan de laatste eisen. Veiligheid voor alles: uw veiligheid, onze zorg.

Uw wensen staan centraal

De invulling van de toepassingen bepaalt u zelf, aangepast aan uw eigen situatie en persoonlijke behoeften. Van inbraaksignalering tot uitgebreide systemen in combinatie met bijvoorbeeld een mistgenerator. Wij staan graag voor u klaar, van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg. Neem geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie en een nadere kennismaking met Peter van der Burgt T: 073-6589000 werkelijke beelden van een recent voorkomen diefstal bij een van onze relaties, door de toepassing van een inbraakbeveiliging met een mistgenerator: