Utiliteit

Integratie van slimme technieken voor een meer comfortabele, veilige en duurzame woon- en werkomgeving. Met aandacht voor eenvoudige bediening en vormgeving. Welvaarts is uw gids in het proces van wens tot realisatie.

Elektrotechniek kent vele toepassingen. Om optimaal invulling te kunnen geven aan uw wensen is het van belang deze goed te inventariseren. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we met u, aan de hand van een uitgebreid overzicht van mogelijke functies, uw wensen in kaart brengen. Zo bent u er van verzekerd dat wij een installatie leveren die voldoet aan uw verwachtingen.

Het is niet alleen integreren van technieken. Wij hebben geleerd dat communicatie de meest belangrijke factor is in de succesvolle toepassing van elektrotechniek. Gaat onderweg informatie verloren, vinden er geen juiste afstemmingen plaats, zijn de wensen niet goed begrepen, dan leidt dit in bijna alle gevallen tot een niet goed werkende elektrotechniek. Vanaf het eerste contact tot en met een tevreden oplevering wordt het proces op een gecontroleerde wijze doorlopen. Met als resultaat een optimaal comfortabele, veilige en duurzame werkomgeving.

De werkplek in uw bedrijf waar het comfort automatisch gestuurd kan worden? Wilt u op één touchscreen bijvoorbeeld het klimaat, de verlichting en de geluidsinstallatie bedienen? En op hetzelfde touchscreen zien wie er voor de deur staat? Met elektrotechniek is het mogelijk. Daarnaast maakt het uw bedrijf een stuk veiliger. Ook kunnen we ervoor zorgen dat uw pand bij inbraak volledig verlicht wordt ter afschrikking of bij brandalarm om de vluchtroute goed verlicht te hebben.

Uw wensen staan centraal. De invulling van de toepassingen bepaalt u zelf, aangepast aan uw eigen situatie en persoonlijke behoeften. Dat is elektrotechniek op zijn best. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking met Ad Lexmond: 073-6589000

Recente referenties: