Elektrotechniek voor scholen

Integratie van slimme technieken voor een efficiënt beheer van het schoolgebouw en een voor een optimale leeromgeving voor de scholieren. Met aandacht voor eenvoudige bediening en vormgeving. Welvaarts is uw gids in het proces van wens tot realisatie.

Elektrotechnische installaties bepalen steeds meer de functies van het schoolgebouw. Voor het onderricht van de scholieren spelen hierin bijvoorbeeld domotica, draadloze systemen, digitale presentatie technieken en de regelbaarheid van verlichting, een belangrijke rol. Maar ook als het schoolgebouw toegankelijk wordt voor bijvoorbeeld kinderopvang en sportfaciliteiten krijgt voor de lokale gemeenschap. Technologie is dan nodig voor het toegangsbeheer, de brandveiligheid, camera toezicht en inbraakdetectie. Daarbij is de eenvoudige bediening van de installaties essentieel en groeit de behoefte om al deze systemen op afstand te kunnen beheren. Om het nog maar niet te hebben over de wensen tot een meer duurzame huisvesting.

Welvaarts heeft veel kennis en ervaring in huis voor het ontwerpen en uitvoeren  van deze steeds complexer wordende installaties en systemen. Technologie kent immers vele toepassingen. Om optimaal invulling te kunnen geven aan uw wensen is het van belang deze goed te inventariseren. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we met u, aan de hand van een uitgebreid overzicht van mogelijke functies, uw wensen in kaart brengen. Zo bent u er van verzekerd dat wij technologie leveren die voldoet aan uw verwachtingen.

Het is niet alleen integreren van technieken. Wij hebben geleerd dat communicatie de meest belangrijke factor is in de succesvolle toepassing van technologie. Gaat onderweg informatie verloren, vinden er geen juiste afstemmingen plaats, zijn de wensen niet goed begrepen, dan leidt dit in bijna alle gevallen tot een niet goed werkende technologie. Vanaf het eerste contact tot en met een tevreden oplevering wordt het proces op een gecontroleerde wijze doorlopen. Met als resultaat dat de conciërge het schoolgebouw op een efficiënte wijze kan beheren en dat de leerlingen in een optimale en veilige omgeving kunnen leren. Want wij weten dat techniek duur kan zijn als er functionaliteiten missen of niet, of niet goed worden gebruikt.

Interesse ?, neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking met Ad Lexmond: 073-6589000

Recente referenties: