Toegangscontrole en beheer

Wanneer er gecontroleerd toegang moet worden verschaft tot een gebouw, woning of bepaalde ruimte, en u wilt daar zelf het beheer over hebben, dan bent u bij Welvaarts op het juiste adres. Of het nu gaat om één deur, of om heel veel deuren en personen waarvoor de toegang geregeld moet worden, wij hebben voor elke situatie een oplossing.

Mogelijkheden

U heeft de mogelijkheid om middels een code, kaartlezer of middels biometrie, zoals bijvoorbeeld een vingerafdruk, toegang te verlenen. De systemen kunnen onderling met elkaar worden gekoppeld. Dit kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met dwaaldetectie, wat in de zorgsector vaak word toegepast. U heeft de mogelijkheid om zelf middels de software het beheer te houden. Hierbij kunt u aangeven welke persoon op welke plaats en welk tijdstip toegang mag hebben. Er kan teruggekeken worden wie er waar toegang heeft verkregen. Ook weer een stap tot nog meer veiligheid, waarin wij u graag vanuit onze ervaring adviseren: uw veiligheid, onze zorg.

Uw wensen staan centraal

De invulling van de toepassingen bepaalt u zelf, aangepast aan uw eigen situatie en persoonlijke behoeften. Wij staan graag voor u klaar, van advies en ontwerp tot realisatie en nazorg.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie en een nadere kennismaking met Peter van der Burgt T: 073-6589000