Lichtontwerp

De architect ontwerpt uw droomhuis, de lichtontwerper maakt van uw huis een beleving. Welvaarts houdt van het samenspel tussen licht en architectuur.
Ontdek onze visie op licht. Maak ook kennis met Wesly Boom, onze licht- en domotica ontwerper.

Wesly Boom

Licht kan een geraffineerde rol spelen in huis. Architecten en opdrachtgevers schuiven bij ons aan tafel om alle mogelijkheden van licht te ontdekken. Wesly Boom, ontwerper bij Welvaarts, neemt u graag mee op lichtreis. Wesly heeft passie voor lichtval, kleurtemperatuur, lichtscherpte, de vorm van licht en de techniek erachter. Hij luistert, kijkt en bedenkt. Wesly is niet alleen ontwerper van lichtplannen, maar ook van armaturen. Zowel in serie vervaardigd of als uniek stuk, speciaal voor uw huis.

Heeft u interesse om te ervaren welk effect een lichtontwerp heeft en hoe het de binnenbeleving van uw woning versterkt?
Neem contact op met Wesly Boom, lichtontwerper bij Welvaarts. Hij vertaalt uw wensen naar een passende uitvoering.
Bel of mail Wesly Boom via wboom@welvaarts.nl of 073-6589000.

Wesly Boom

De functies van licht

daglicht

Voor daglicht is geen armatuur nodig. Geen elektriciteit. Het is er gewoon, overdag. Een goed lichtontwerp geeft daglicht een functie in het interieur. Samen met de architect van de woning bekijkt onze lichtontwerper hoe we buiten naar binnen halen en wat daglicht kan toevoegen aan het lijnenspel in huis.

architectonisch licht

Architectonisch licht is een van de toepassingen van kunstlicht. Door licht op een architectonische manier toe te passen worden lijnen zichtbaar die al die tijd al deel uitmaakten van het ontwerp, maar die met het juiste licht op een slimme manier zichtbaar worden. Licht schept sfeer.

functioneel licht

In een huis wordt geleefd, gewerkt, ontspannen. Samen bekijken we welk licht het meest geschikt is voor uw manier van wonen. Functioneel licht noemen we dat. Voor een woonkamer hebben mensen namelijk andere wensen, behoeften en eisen dan voor een slaapkamer, keuken of kantoor.

accentverlichting

Een kunstwerk mag om aandacht vragen, maar een traptrede of doorgang ook. Door de juiste accentverlichting in te tekenen in het ontwerp, creëren we verfijnde signaleringen en highlights. Mooi en praktisch.

licht als kunstobject

Een lichtkunstwerk of uniek armatuur dat fantástisch past in het ontwerp van uw droomhuis? Welvaarts realiseert het. En een armatuur dat nog niet bestaat, ontwikkelen wij voor u. Een object dat u nergens anders vindt, omdat het helemaal voor en samen met u is bedacht. De mogelijkheden zijn grenzeloos.