Elektrotechniek voor herontwikkeling

Oude gebouwen een nieuwe functie geven vraagt veel kennis van installaties en van de aanpak om die zo onzichtbaar mogelijk aan te brengen, met respect voor de cultuurhistorische waarde van het gebouw. Welvaarts is uw gids in het proces van wens tot realisatie.

Welvaarts heeft veel kennis en ervaring in huis voor het ontwerpen en uitvoeren  van steeds complexer wordende installaties en systemen voor de herontwikkeling van bestaande gebouwen. Technologie kent immers vele toepassingen. Om optimaal invulling te kunnen geven aan uw wensen is het van belang deze goed te inventariseren. Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we met u, aan de hand van een uitgebreid overzicht van mogelijke functies, uw wensen in kaart brengen. Zo bent u er van verzekerd dat wij technologie leveren die voldoet aan uw verwachtingen.

Het is niet alleen integreren van technieken. Wij hebben geleerd dat communicatie de meest belangrijke factor is in de succesvolle toepassing van technologie. Gaat onderweg informatie verloren, vinden er geen juiste afstemmingen plaats, zijn de wensen niet goed begrepen, dan leidt dit in bijna alle gevallen tot een niet goed werkende technologie. Vanaf het eerste contact tot en met een tevreden oplevering wordt het proces op een gecontroleerde wijze doorlopen. Met als resultaat een onopvallende installatie in een behouden gebouw met een nieuwe functie.

Interesse?, neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking met Ad Lexmond: 073-6589000 

Recente referenties: