Service Technicus Domotica

Getalenteerd en duidelijk beschikkend over groeikracht

Je functie:

Voor de toenemende vraag naar onze high-end domotica systemen zijn wij op zoek naar een service technicus domotica. Je zal deel uitmaken van een team specialisten waarin jij verantwoordelijk zal zijn voor het in gebruik stellen van de installaties en het verzorgen van de service nadien.

Deze systemen zijn gebaseerd op een grote hoeveelheid verschillende technieken. Denk aan KNX, Dali, Managed WiFi, Sonos, B&O, Kramer etc.. Vanwege de complexiteit en verantwoordelijkheid word er van je gevraagd zo nu en dan uit je comfort zone te stappen en als echte all-rounder problemen te lijf te gaan. Het is van belang dat je affiniteit hebt met techniek en IT om snel verbanden te kunnen leggen. Ervaring in de branche is geen pré, ervaring met klantcontact en projectbegeleiding echter wel.

Je achtergrond:

Je hebt een relevante opleiding op het niveau van MTS of door ervaring opgedaan. Je hebt enkele jaren werkervaring met klantcontact en kennis van IT of ervaring met domotica installaties. Je schakelt snel en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je bent leergierig, enthousiast en goed in communicatie. Je hebt een flexibele werkhouding.

Wat biedt Welvaarts jou?

Een prettige werkomgeving, een enthousiast team. Een informele sfeer, die tegelijk gekenmerkt wordt door deskundigheid. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier groeien, je kunt jezelf ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud en body aan de filosofie van dit vooruitstrevende bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Gaat je hart sneller kloppen, is dit de kans voor jou om je persoonlijke ambities verder te realiseren, groei je met ons mee ?

Heb je interesse om in een groeiend bedrijf jezelf verder te ontplooien, neem dan contact op met onze personeelszaken, Mevr M.Tomassen of stuur een e-mail: mtomassen@welvaarts.nl