Amsterdam Light festival

“Welvaarts heeft in de persoon van Wesly Boom, samen met een team van andere licht ontwerpers een bijdrage geleverd aan het Amsterdam Light Festival”.

Van 1 december 2016 tot en met 22 januari 2017 vindt de vijfde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. Meer dan 35 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten verlichten de binnenstad van Amsterdam.

Geselecteerd uit een totaal van 500 inzendingen uit meer dan 45 landen, waaronder die van het team van Wesly Boom van de Lighting Design Academy.

Hun kunstwerk genaamd ‘Welcome to my home(town)’ lijkt in eerste instantie een huis in een driedimensionaal perspectief. Wanneer je het echter voorbij vaart, blijkt het kunstwerk te bestaan uit een tweedimensionaal vlak van verlichte lijnen.

Voor meer informatie: www.amsterdamlightfestival.com en www.lightingdesignacademy.org Ook kunt u contact opnemen met Wesly Boom, domotica- en lichtontwerper bij Welvaarts; wboom@welvaarts.nl of bel 073-6589000