Monteur Beveiliging

Je functie:

De afdeling Beveiliging bestaat uit een team van 6 specialisten en zorgt voor de aanleg van eenvoudige tot zeer complexe beveiligingsinstallaties. Hierbij dien je te denken aan brandmeld-/ontruimingsinstallaties, inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole, camera observatie, dwaaldetectie, intercomsystemen en andere aanverwante beveiligingssystemen. Deze brengen wij onder andere aan in verzorgingshuizen, wooncomplexen, kantoren, bedrijven, woningen en zeer luxe villa’s. Als monteur beveiliging leg je de installaties aan samen met collega’s of in geval van een klein systeem soms alleen. Daarnaast zal je, wanneer de systemen bij je bekend zijn, meedraaien in de storingsdienst waarbij je ongeveer elke 4 weken een week storingsdienst draait. Tevens hebben we veel onderhoudscontracten met klanten lopen voor vooral inbraakdetectie systemen en brandmeld-/ontruimingsinstallaties. Ook daar zal je na een inwerkperiode voor ingezet kunnen worden om het onderhoud van deze installaties mee uit te voeren of zo nu en dan een storing op te lossen. Dit maakt het werk zeer gevarieerd en leuk om te doen.

Je achtergrond:

Je hart ligt bij de beveiligingstechniek. Je hebt ervaring in het installeren en eventueel onderhouden van beveiligingsinstallaties. Je bent eventueel in het bezit van diploma’s op het gebied van beveiliging of je bent bereid deze bij Welvaarts te halen. Je bent leergierig. Je kan goed met collega’s omgaan en in een team werken. Maar nog veel belangrijker je bent enthousiast en hebt zin om bij Welvaarts te komen werken als beveiligingsmonteur.

Wat bied Welvaarts jou:

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s in een mooi team, waar menigeen al jarenlang aan verbonden is. Een informele sfeer, die tegelijk gekenmerkt wordt door vakmanschap. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier groeien en je kunt jezelf ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt naar je geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud en body aan de filosofie van dit vooruitstrevende bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Onze organisatie is groeiende.

Gaat je hart sneller kloppen, is dit de kans voor jou om je persoonlijke ambities verder te realiseren, groei je met ons mee?

Reageer dan z.s.m. Stuur of mail je reactie met C.V. naar Welvaarts Elektro BV t.a.v. dhr. Peter van der Burgt, Manager Beveiliging, op adres: De Schakel 3, 5261LL, Vught. Het e-mailadres is pvdburgt@welvaarts.nl. Je kunt ook bellen en vragen naar genoemd persoon. Het algemene telefoonnummer is 073-6589000.