Martha Flora – Particuliere verpleeghuizen

 

De visie van Martha Flora

In Gouda en Den Haag biedt Martha Flora met haar zorgappartementen een geborgen, beschermde leefomgeving waar mensen met dementie of alzheimer hun leven prettig en waardig kunnen voortzetten. Per locatie is er ruimte voor ongeveer 25 appartementen. Ook buiten het appartement geniet men van alle ruimte om te doen waar men zin in heeft. In de Meander, het kloppende hart van de beschermde samenleving die Martha Flora vormt. De Meander is 250 m2 groot en bestaat uit aaneengeschakelde ruimtes zoals een bibliotheek, een huiskamer, een eetkeuken, een tuin en een atelier. Men vindt er gezelschap en alle gelegenheid om te doen wat men graag doet. Of dat nou koken is, schilderen, lezen, tuinieren, musiceren alles kan.

Ook voor hun familie voelt Martha Flora als een warm thuis. Een thuis waar alle ruimte is om gezellig samen te zijn, een thuis dat van alle gemakken en comfort is voorzien.

 

Onze betrokkkenheid

Welvaarts realiseerde in opdracht van Martha Flora de domotica en zorgsystemen. Het gaat hierbij om toepassingen als een alarmeringssysteem in het appartement en badkamer, deursignalering-systeem, deur-opensysteem, uitluistersysteem, bewegingsdetectie en vast cameratoezicht, DECT telefonie, geïntegreerd video intercomsysteem.

Deze systemen zorgen er voor dat de cliënten van Martha Flora maximale vrijheid hebben in het gebouw en directe omgeving. Het aantal benodigde FTE is met het gebruik van deze systemen ook verlaagd.

 

Locaties

Martha Flora bouwt in Nederland op diverse locatie’s nieuwe zorgappartementen. Welvaarts is hun vaste partner voor domotica systemen.

Momenteel Heeft Welvaarts de volgende locatie’s opgeleverd:

  • Martha Flora Den Haag
  • Martha Flora Gouda

 

 

 

 

Projectleider Ad Lexmond verteld:

Martha Flora is opkomend, logisch ook want het aantal ouderen stijgt. De combi van Welvaarts en Martha Flora is sterk, effectieve zorgcomponenten worden ingezet vanuit een perspectief dat je niet vaak tegenkomt. meer weten? Neem eens contact op >>

 

 

 

 

 

 

Kijk op de site van Martha Flora >>