Bas Muselaers

“Perfectie in wooncomfort, dankzij audio, video en domotica”

Bas Muselaers is specialist op het gebied van audio, video en domotica in luxe woonhuizen. Het bereiken van perfectie in het wooncomfort van zijn opdrachtgevers is zijn grootste drijfveer. “Welvaarts Elektro heeft oneindige mogelijkheden in residentiële audio, video en domotica. Wij richten de installatie zo in dat deze naadloos aansluit bij de voorkeuren van de bewoners. Niet alleen voor wat betreft de functionaliteiten, maar ook als het gaat om bedieningsgemak. Techniek dient de mens. Niet andersom. Daarom sta ik volledig open voor hun wensen. Die zijn altijd het uitgangspunt.”

Audio en video

“De beleving van audio en video is heel persoonlijk. Als ik naast onze opdrachtgevers sta, zie en hoor ik vooral hun wensen. Ik moet hun emoties snappen. Daarom geef ik hun alle gelegenheid om zelf te luisteren, te kijken, te ervaren en zich uit te spreken. Zij zijn het immers die thuiskomen na een drukke dag, een wijntje inschenken en zich nestelen op een comfortabele zitplek. Om zich vervolgens te omhullen met de film, muziek of sportwedstrijd waar ze op dat moment zin in hebben. Dat doen wij merkonafhankelijk. Ook het ontwerp en de akoestiek van de ruimte zijn medebepalend voor de configuratie. Ook voor ú stellen wij de installatie samen die beantwoordt aan uw persoonlijke wensen voor beeld en geluid.”

‘Als ik naast onze opdrachtgevers sta, zie en hoor ik vooral hun wensen. Ik moet hun emoties snappen.’

Bas Muselaers

Voorkeuren

“Sinds luxe consumentenelektronica voor een grotere doelgroep bereikbaar is geworden, heeft de markt kennisgemaakt met bepaalde terminologieën. Om feiten van fabels te onderscheiden, verdienen onze opdrachtgevers een goed advies. Makers van beeldschermen beloven bijvoorbeeld een ultrahoge beeldscherpte, zonder erbij te vertellen dat daar nog geen films voor worden gemaakt. Het is zinvoller om high-end output te bereiken binnen beschikbare technieken. Ontwikkelingen gaan namelijk enorm snel. Daarom is een upgrade in de toekomst interessanter dan nu te investeren in apparatuur waar op dit moment nog geen content voor bestaat. Om uw voorkeuren te ontdekken, nemen we u mee naar een experience center voor uitgebreide kijk- en luisterafspraken. Die optimale beleving vertalen wij naar de best passende, toekomstgerichte AV-installatie.”

Licht is liefde voor het huis

“Licht is liefde voor het huis. Bij een goed advies over audio en video, hoort ook een passend lichtontwerp. Licht maakt lijnen en ruimtes zichtbaar zoals de architect ze met een bedoeling heeft ontworpen. Bovendien voegt licht iets toe aan de woning, op elk gewenst moment. Functioneel licht voor veilig binnenkomen, werken, eten en slapen. En licht als sfeerbrenger voor gezellige avonden met vrienden onder het genot van een glas wijn, muziek of een spannende film. Welvaarts is uw maker van lichtplannen.”

Domotica voor comfort, veiligheid en duurzaamheid

“Domotica is de optelsom van audio, video, licht, comfort, beveiliging en toegangscontrole. Door technieken samen te brengen en bepaalde situaties te programmeren, voegen we comfort, veiligheid en duurzaamheid toe aan het woongenot. De mogelijkheden van Welvaarts zijn daarin oneindig. Ook als het gaat om domotica nemen we u aan de hand mee. We laten zien wat kán. Daarna is het aan u om te bepalen wat past bij uw manier van leven. In deze fase voeren we levendige gesprekken en leren we elkaar steeds beter kennen.”

In de huid van onze opdrachtgevers

Voor een werkelijk goed advies is het noodzakelijk om in de huid van onze opdrachtgevers te kruipen en samen te bepalen welke componenten we gaan toevoegen aan de woning. Op basis daarvan kiezen we niet alleen de high-end techniek, maar richten we ook de intuïtieve bediening volledig in. Bewoners willen zich comfortabel in en rond hun luxe villa kunnen bewegen en ontspannen genieten. Dat is precies wat ik wil betekenen voor onze opdrachtgevers. Mogen wij u begeleiden bij uw ontdekkingstocht in audiovisueel en domotica?”